Sälja mobil

Att sälja sin gamla mobil är ett bra sätt att få pengar för något som annars bara skulle ha skräpat i lådan. När du säljer din mobil kan du antingen byta in den för att få rabatt på en ny mobil eller så kan du få pengar för den.

Om du behöver en ny mobil är det oftast bäst att byta in den istället för att sälja den och få pengar. När du byter in din gamla mobil får du oftast mer pengar för den istället för att sälja den mot pengar.

Byta in iPhone eller annan telefon

Här hittar du alla sidor där du kan byta in din gamla mobil för att få ett rabatterat pris på en ny.

Comviq

Comviq är en mobiloperatör i Sverige och Norge som erbjuder mobilabonnemang med eller utan mobil. Som mobiloperatör har Comviq en lågprisnisch samtidigt som de strävar efter att ge kunderna bästa möjliga mobilupplevelse.

Hos Comviq kan du byta in din gamla mobil när du köper en ny mobil och på så sätt få ett lägre pris. Eftersom Comviq har relativt låga priser finns det en god chans att göra en bra affär.

Till Comviq återvin-win

Tre

Tre är en mobiloperatör som fokuserar på att tillhandahålla billiga tjänster till sina kunder. Bolaget grundades år 1999 och har i dag över tre miljoner kunder över hela landet. När du köper en ny mobil med abonnemang hos Tre kan du byta in din gamla mobil för att få ett lägre pris.

Tre har också likt Comviq mycket konkurrenskraftiga priser vilket gör att du kan spara mycket pengar genom att byta in din gamla mobil när du köper en ny. Du kan enkelt värdera din mobil via ett formulär på deras hemsida.

Till Tre - 3Återvinn

Tele2

Tele2 har över 25 miljoner kunder över hela Europa och erbjuder en rad mobila tjänster och bredbandstjänster samt molnbaserade företagslösningar. Tele2 tillhandahåller också olika produkter som TV, musikstreaming, fasta samtal, mobilbetalningar och mer. Med sitt engagemang för innovation strävar Tele2 efter att ge sina kunder bästa möjliga upplevelse när det gäller deras digitala behov.

Till Tele2 byta in mobil

Elgiganten

Elgiganten är en hemelektronikkedja i Sverige, Norge och Finland. De erbjuder ett brett utbud av elektroniska produkter - därbiland både nya och begagnade mobiler. Hos Elgiganten kan du byta in din gamla mobil för att få rabatt på ditt nästa köp hos dem. På deras hemsida finns en kalkylator där du kan se hur mycket du kan få för din gamla telefon.

Till Elgiganten

Netonnet

Netonnet är en svensk webbutik och butikskedja som specialiserat sig på teknikprodukter som TV-apparater, datorer, surfplattor, telefoner, spelkonsoler och ljudutrustning. De erbjuder konkurrenskraftiga priser på dessa varor samt rabatter på vissa produkter. Hos Netonnet kan du sälja din gamla mobil och få pengar tillbaka vid nästa köp. Tjänsten heter Byt-in och du kan snabbt och enkelt få din begagnade mobil värderad på deras hemsida.

Till Netonnet - Byt-in

Få pengar för din mobil

Här nedan hittar du alla sidor där du kan sälja din mobil och få pengar istället för presentkort. I listan nedan finns återförsäljare av begagnade mobiler som också köper dem. Hos de flesta kan du snabbt och enkelt få en värdering av din mobil online.

My Trendy Phone

Mytrendyphone började som en återförsäljare av mobiltelefontillbehör som fodral, skärmskydd, laddare och ljudutrustning. I dag säljer och köper de även begagnade mobiler. På deras hemsida kan du snabbt och enkelt få en värdering av din mobil baserat på modell, skick och kvalitet.

Till Mytrendyphone

Phone Hero

Phone Hero är en mobiltelefonreparationstjänst online som ger snabba och pålitliga reparationer för mobiltelefoner. Förutom att reparera mobiltelefoner så köper och säljer de även begagnade mobiler och surfplattor. För att värdera din mobil hos dem fyller du i ett formulär med ett antal frågor och får därefter ett prisförslag.

Till Phone hero

Fixiphone

Ett annat företag som köper din begagnade mobil är Fix iPhone. Fix iPhone finns över hela Sverige och arbetar främst med att reparera mobiltelefoner men utöver det säljer och köper de begagnade mobiler.

Till Fixiphone

Pantaluren.se

På Pantaluren.se kan du sälja din gamla mobil genom att fylla i ett formulär på deras hemsida och därefter skicka in telefonen till dem.

Till Pantaluren.se