Begagnade iPhone XS

Billigast pris är just nu 4 290 kr utan abonnemang.

Billigast erbjudanden med begagnad iPhone XS

Mobil Erbjudande Butik Pris Mer info
Apple iPhone Xs 64GB Space Grey Begagnad Grad B Apple iPhone Xs 64GB Space Grey Begagnad Grad B Netonnet 4 290 kr
Apple iPhone Xs 64GB Space Grey Begagnad Grad B Apple iPhone Xs 64GB Space Grey Begagnad Grad B Netonnet 4 490 kr
Apple iPhone Xs 64GB Silver Begagnad Grad B Apple iPhone Xs 64GB Silver Begagnad Grad B Netonnet 4 490 kr
Apple iPhone Xs 64GB Gold Begagnad Grad B Apple iPhone Xs 64GB Gold Begagnad Grad B Netonnet 4 490 kr

iPhone XS begagnad

iPhone XS lanserades i september år 2018 och var en flaggskeppsmodell vid lanseringen och ansågs vara en av de bästa telefonerna på marknaden. Den erbjöd förbättrad prestanda, kamerafunktioner, ansiktsigenkänning och design jämfört med föregångaren och konkurrerande enheter.

Är en iPhone XS ett bra köp i dag?

Om du överväger att köpa en iPhone XS i år, finns det några faktorer att tänka på. iPhone XS släpptes ursprungligen år 2018, vilket innebär att den är ganska gammal vid det här laget. Nedan finns några saker som du bör tänka på innan du väljer att köpa en begagnad iPhone XS.

Prestanda

Med tanke på att det har gått över fyra år sedan iPhone XS släpptes, kan du förvänta dig att dess prestanda inte kommer att vara i nivå med de senaste telefonmodellerna. Det kan dock fortfarande vara tillräckligt snabb för vanlig, grundläggande användning som att surfa på nätet, sociala medier och streaming.

Nya uppdateringar

Apple har historiskt sett erbjudit långvarigt stöd för sina enheter, men det är inte säkert hur länge iPhone XS kommer att fortsätta att få iOS-uppdateringar. Det kan finnas en risk att telefonen inte får de senaste säkerhetsuppdateringarna eller funktionerna. I skrivandes stund är iPhone XS kompatibelt med iOS 16 som är den senaste versionen av iOs.

Batteriet

Batteriets livslängd kan vara ett problem när du köper en begagnad iPhone XS. Batteriets kapacitet kan ha försämrats över tid, vilket kan leda till kortare batteritid mellan laddningar. Du bör därmed räkna med att du kan behöva byta ut batteriet.

Pris

Om du kan hitta en iPhone XS till ett lågt pris och inte har behov av de senaste funktionerna och prestandan, kan det vara ett bra köp. Men om priset är nära eller lika med nyare modeller, kan det vara värt att överväga en nyare enhet istället.

För att summera, iPhone XS kan fortfarande vara ett bra köp för någon som letar efter en prisvärd smartphone och inte har behov av de senaste funktionerna och prestandan. Men om du vill ha en enhet med bättre prestanda, längre batteritid och garanterad fortsatt programvarustöd, kan det vara värt att överväga en nyare iPhone-modell eller Android-telefon.


iPhone XS