Begagnade iPhone 8 Plus

Det finns för närvarande inte några erbjudanden med begagnade iPhone 8 Plus.

Billigast erbjudanden med begagnad iPhone 8 Plus

Mobil Erbjudande Butik Pris Mer info

iPhone 8 Plus begagnad

När iPhone 8 Plus lanserades år 2017 var den en av de bästa smartphones som fanns på marknaden. Den hade avancerade funktioner som trådlös laddning, en snabb A11 Bionic-processor, en dubbel kamera och Apples Retina-skärm. Men sedan dess har det lanserats flera nya iPhone-modeller med uppdaterade funktioner och teknologier.

Jämfört med nyare modeller från Apple, såsom iPhone 11, 12 och 13, saknar iPhone 8 Plus vissa funktioner som vissa användare kan uppskatta. Till exempel saknar den Face ID-teknologi som lanserades i samband med iPhone X. Face ID låter dig låsa upp din telefon med ansiktsigenkänning och det är en funktion som många uppskattar för både bekvämlighet och säkerhet. iPhone 8 Plus har istället en fingeravtrycksläsare som du kan använda för att låsa upp telefonen.

Andra funktioner som saknas i iPhone 8 Plus inkluderar en OLED-skärm (som finns på iPhone X och nyare), förbättrade kameror och bättre vattentålighet.

iPhone 8 Plus är fortfarande är en pålitlig och kapabel telefon med många funktioner, samtidigt som den saknar vissa av de nyare teknologier och funktioner som finns på nyare modeller. Om du vill ha den senaste tekniken och fullständig kompatibilitet med nya applikationer kan det vara bättre att fundera på att köpa en nyare modell.

Skärm

Skärmen på iPhone 8 Plus är en 5,5-tums Retina-skärm med upplösning på 1080 x 1920 pixlar. Det är en LCD-skärm med True Tone-teknologi som automatiskt anpassar vitbalansen efter ljuset i omgivningen, vilket gör det mer bekvämt för ögonen att titta på skärmen under längre perioder.

Retina-skärmen på iPhone 8 Plus har också andra funktioner som gör att den fortfarande håller en bra standard. Det har ett högt kontrastförhållande på 1300:1, bred färgskala och hög ljusstyrka på upp till 625 nits. Detta gör att skärmen är lätt att se i olika ljusförhållanden och ger livfulla färger och skarpa bilder.

Trots att den inte har en OLED-skärm som de senaste iPhone-modellerna, är skärmen på iPhone 8 Plus fortfarande av god kvalitet och lämpar sig väl för att titta på filmer, läsa text och t.o.m. spela spel.

Prestanda

Prestandan på iPhone 8 Plus är fortfarande mycket konkurrenskraftig trots att den lanserades för flera år sedan. Telefonen är utrustad med Apples A11 Bionic-chip, som består av en sexkärnig processor med två högpresterande kärnor och fyra energisnåla kärnor, och är också utrustad med en integrerad M11-rörelseprocessor. Detta gör att telefonen kan köra appar och utföra uppgifter snabbt och smidigt.

Tack vare 3 GB RAM-minne och optimeringar i iOS-operativsystemet kan iPhone 8 Plus hantera multitasking och krävande applikationer utan problem. Och även om den inte har samma prestanda som de senaste iPhone-modellerna, såsom iPhone 12 eller iPhone 13, så är prestandan på iPhone 8 Plus fortfarande tillräckligt bra för de flesta användares behov.

Batteri

Batteritiden på iPhone 8 Plus är mycket bra och kan hålla igång telefonen under hela dagen med normal användning. Enligt Apples officiella specifikationer ger batteriet på iPhone 8 Plus upp till 21 timmars tal- eller upp till 13 timmars internetanvändning på en enda laddning.

Batteritiden på iPhone 8 Plus kan dock variera beroende på användning och andra faktorer som Wi-Fi- och Bluetooth-anslutningar, skärmens ljusstyrka och användning av appar och funktioner som drar mycket ström.

Som med alla mobiltelefoner kan batteritiden på iPhone 8 Plus försämras över tid med användning och laddningscykler. Detta innebär att du inte kan förvänta dig att batteritiden är lika bra som när den var ny om du köper den begagnad.

iPhone 8 Plus